söndag

typisk söndag idag, grått mulet å allmänt dött. va himla lugnt igår va hos mig lagade mat och kollade på andra chansen (buu för att inte ola gick vidare) sen kollade vi på ngn film eller kollade och kollade satt mest och pratade. spelade kort sen, började med tecknet och jag å marlene vann, vilket teamwork! va så trött igår så det va skönt att inte göra så mkt. tycker lördagskvällen va himla mysig ändå.

idag händer inte så mkt ska hoppa in i duschen snart och fixa i ordning här efter igår, tacka vet jag diskmaskinen! hade blivit lite jobbigt utan den nu. sedan ska jag nog gå runt osudden med min lilla terrorist. han blev ju itne direkt bortskämd med promenader igår så får ta igen det idag. senare idag ska jag nog göra lite kebab och titta på crazy/beautiful. ha ju fått tillbaka den filmen nu=)!!  så ser nog min söndag ut.

fuunderar lite på att bli en uppfinnare, för vet en sak till som borde finnas för att d ska bli mer bekvämt att leva. en automatisk ryggkillare! hur fint vore inte det då? är ju så gosigt, men d e bara d att jag vet inte riktigt hur den ska fungera för jag ser ngn sorts plåtrobot som står och killar ens rygg och det verkar super läskigt så jag vet inte riktigt. har nog inte tänkt igenom det helt. 

Läste din blogg igen innan marlene och du är ju bara för söt=)!



Kommentarer
Postat av: marlene

linda
gumman, 1 det är nog du å inte casper som är en terrorist, Tack för att du finns min egna crazy beautiful ÄLSKAR DEJ

2008-03-09 @ 21:07:37
URL: http://amazingm.blogg.se
Postat av: Linda

han har lärt sig av sin mamma så han ha oxå blivit en liten terrorist.. tur e väl att han inte har ngn telefon!

2008-03-09 @ 22:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design