jobbet avklarat

då va måndagens jobb avklarat det va inte så farligt ändå ha haft riktigt mkt att göra så har inte hunnit känna efter hur trött ja va.
påskpyntade på jobbet idag oxå, fast d blev inte några svarta/vita fjädrar utan vanliga traditionella påskfärger och sedan köpte jag ett vanligt påskägg och fyllde med godis tror inte de hade uppskattat ett döskalleägg som jag har hemma så d fick bli ett vanligt.

skulle slå in ett paket fint på jobbet, med betonat på fint idag oxå åt ngn och det finns två saker jag är riktigt dålig på det är slå in paket och skriva fint! paketet blev väl sådär måste jag säga men pappret va fint iaf=)!
en gng när jag kom till johannas jobb så sa hon till mig: jag ha precis stått å skrytit om dig. jag sa precis att d finns ingen som skriver så fult som du! nähä tack ska du ha, å vi ska va vänner..hrmpf.. kan man begära skilsmässa från en vän? i så fall gör jag det nu! ;)!

nähä nu ska jag ut å springa i borgen, första gng jag springer i år så får se hur det går. kommer jag inte tillbaka så vet ni ju vart ni ska leta . ligger väl på ngn av stigarna där uppe i så fall.

" ifall jag ser en joggare som ler då ska jag överväga det"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design