god morgon..

..god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köör"  ngn som känner igen den?=)
Vaknade för en timme sen ungefär av solen som lyste riktigt starkt, gick ut på balkongen och drog ner d där vita grejerna(hittar inte ordet) men kunde iaf inte somna om. va för hungrig för det. Så nu har jag ätit lite och ÄNTLIGEN kollat klart på Disturbia. En helt ok film tycker jag.

Igår var det spelkväll på högnivå. Spelade först rappa kalja där cam vann, grattis till dig. Därefter spelade vi pratmakarna, ett riktigt rolgit spel. Då vann ja cam å lina, Systrarna är duktigt duktiga på det, beror kanske på att vi är såna riktiga tjötmostrar. Finns nog inget annat spel som gör att man skrattar så mkt. Till sist spelade vi ett spel, vet inte vad det heter. det går iaf ut på att en säger en bokstav så ska alla så fort som möjligt skriva tex land,namn,stad,kändis,djur osv på den bokstaven. alla va ganska jämlika på det men i slutet va det ändå jag och hannele som hade störst fantasi, berodde kanske på innehållet i våra glas.

Är fortfarande superduperkaninkanon hungrig, är det för tidigt att laga spagetti och köttfärssås? Ska ringa ngn och fråga är inte alls kul att va vaken själv ju.


Kommentarer
Postat av: Hannele

Våran fantasi var på topp haha, men kul var det.

2008-03-23 @ 19:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design