sömnsvårigheter

kan verkligen inte sova..irriterande till max! harinte haft några problem med att sova på hela semestern men idag går det inte. kanske bara för att jag är sj el ngt. det är första gng på en mån jag sover hemma hos mig. har typ bott i en väska hela semestern. varit hemma enbart för att hämta mer kläder bara så imån blir det till att packa upp allt igen...usch! skulle gjort det idag men det blev inte så=)!

va ute å åkte båt och ring hela dagen igår..så underbart kul. skrattade så jag höll på att kissa på mig. det bästa va cams miner när hon åkte och mathilda när hon vägrar släppa ringen fast hon ligger i vattnet och ringen håller på att slå över. hel kul dag helt enkelt!

nu börjar oxå sista helgen innan jobbet börjar igen.. å ja har inga kommentarer alls om det mer än en stor jäkla mega SUCK!
ska förmodligen till jkpg å festa imån, får se hur det blir. hoppas det blir skoj. sedan på lördagen förväntar jag mig en stooor fest med allihopa eftersom vi måste avsluta semestern på ett bra sätt! men inget harrys tack ska dit nästa fred å d får räcka!!!!

har förresten bestämt mig vem jag ska va på marlenes fest nu, det blir paris hilton i fängelse outfit!  måste bara få tag på en sån fängelsemössa. har letat på hela it men hittar ingen. så vet ni vart jag kan köpa en sån så säg gärna till!

nu vill jag sova!!!

puss på ögat

Kommentarer
Postat av: marlene

paris blir perfecto sov igår när du messade men nu e jag vaken =)

2008-08-01 @ 09:40:44
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design