nyfiken eller bara dum?

tycker det är helt ok att vara nyfiken. jag är nyfiken fick höra det väldigt mkt ett tag, att jag va nyfiken! men vadå fråga man inget så får man ju inget veta, eller hur?!
men det finns faktiskt en gräns där oxå. vissa människor är helt otroligt nyfikna, finns speciellt en och jag börjar undra om det ligger ngt annat bakom. finns vissa frågor som man inte ställer och vissa saker man aldrig säger. eller borde jag skriva påstå!? även fast man är så nyfiken så man dör, man gör det bara inte. i vissa fall undrar jag om du bara är dum helt enkelt!
vissa kanske bara vill veta saker om andra helt enkelt för att hoppas att de mår lika dåligt som en själv, för dåligt det måste du må. Frågan är om du tänker innan du öppnar munnen tycker att det är dags att göra omvärlden en tjänst, börja tänka innan du pratar.
Jag skulle kunna göra det mkt enklare för dig, istället för att fråga alla andra så kom direkt till mig. Lovar att jag ska svara på varenda fråga du har. Men sen behöver man faktiskt inte veta allt heller man mår inte bättre av det!

Don´t hate me cause you ain´t me
;)

Kommentarer
Postat av: marlene

Linda linda ja det lär ju inte vara mej du talar om för jag tro att jag redan vet allt om dej å lite till ;) eller .. puss älsklingen DU ÄR BÄST!!! snyggast å hetast, thats why they need to talk about u,,, its all about u,,, det är väll skönt när folk gör en själv till universums centrum ?eller ;)

2008-02-28 @ 13:54:11
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design